Don Pachniak

My feedback

  1. 2 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  General Feedback » Bug  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Don Pachniak shared this idea  · 
  2. 2 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  General Feedback » Misc  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Don Pachniak supported this idea  · 
  3. 1 vote
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  General Feedback » Bug  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Don Pachniak shared this idea  · 
  4. 3 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  General Feedback » Bug  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Don Pachniak shared this idea  · 
  5. 5 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    0 comments  ·  General Feedback » Bug  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Don Pachniak supported this idea  · 
  6. 27 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    7 comments  ·  General Feedback » Bug  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Don Pachniak supported this idea  · 
    Don Pachniak commented  · 

    Dell R710 with this problem

  7. 85 votes
    Sign in
    (thinking…)
    Sign in with: Facebook Google
    Signed in as (Sign out)

    We’ll send you updates on this idea

    25 comments  ·  Networking » Firewall  ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
    Don Pachniak supported this idea  · 
    Don Pachniak commented  · 

    Thought you'd like to know I experienced the same issue.
    I created a new rule that allowed port 1812 and NPS began working.
    Disable the rule, NPS stopped responding to authentication.
    Enable the rule and NPS resumed responding.

    Something is definitely wrong with the default firewall rule.
    In comparing it to the one I created, the only difference I see is that the default rule is tied to the NPS service.

Feedback and Knowledge Base